More Amplius Products

Amplius is trots om u de volgende producten te presenteren die we in eigen huis hebben ontwikkeld:

VESUV OUTDOOR | Titanium Hiking Equipment

VESUV windshields for 0,9 and 1,3 liter pots, provide more efficiency, stability and comfort while cooking outdoors with your titanium Evernew cooking pot and alcohol stove. Made from ultralight 0,1 mm titanium foil, the VESUV windshield is easy to use, and rolls up compactly in a heavy duty Tyvek sleeve (included). 


DC SLOUPY

DC-sloupy vervaardigt decoratieve draagkolommen voor de constructie van pergola’s, shelters, tuinhuisjes, zonwering, partytenten, terrassen, balkons, colonnades, beursstands etc. Onze producten lenen zich uitstekend voor nieuwbouw en renovatie van lofts, restaurants, cafés, enz.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *